Lift & Go scootmobiellift

Wanneer u minder goed ter been bent, is een scootmobiel vaak een goede oplossing. Echter heeft een scootmobiel normaliter slechts een actieradius van ongeveer 50 kilometer. Dit wil zeggen dat u gebonden bent aan een straal van 25 kilometer rondom uw huis (u moet immers ook weer terug kunnen). Dit terwijl u juist heeft gekozen voor een scootmobiel om weer volop mobiel te zijn.

Unieke Scootmobiel lift

Freedom Auto Aanpassingen heeft hiervoor een unieke oplossing ontwikkeld, de Lift & Go. Met de Lift & go wordt voor iedereen mogelijk om met het grootste gemak de scootmobiel achter in de (bestel-)auto te plaatsen. Dit werkt als volgt:

  1. U opent de deuren van bestelauto en drukt op de knop;
  2. De volautomatische plaat schuift uit de auto, tot deze vrijwel plat op de grond ligt;
  3. U rijdt de scootmobiel op de plaat en stapt af;
  4. Beveilig de scootmobiel door deze vast te zetten met de riem;
  5. Druk op de knop en de volautomatische plaat trekt de scootmobiel helemaal naar binnen;
  6. Stap voor in de auto en rijdt overal naar toe!

U bent nooit meer beperkt door de actieradius van uw scootmobiel en door het enorme gebruiksgemak is de Lift & go geschikt voor iedereen! Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op en we sturen geheel vrijblijvend een adviseur bij u langs. U kunt dan zelf ervaren hoe eenvoudig de Lift & Go is in gebruik.

Grijs kenteken

Wanneer u kiest voor een bestelauto met Lift & Go, kunt u meestal een grijs kenteken aan vragen, omdat uw auto volgens de belastingdienst valt onder de gehandicaptenregeling. U kunt dan de BPM terugvragen en voortaan een aanzienlijk lager tarief betalen.